Haberler

Audi’den en hırçın TT RS




Audi TT ailesinin en hırçın üyesi olan TT RS, 2016 yılının ilk yarsında piyasaya çıkmaya hazırlanırken modelle alakalı yeni dedikodular gün geçtikçe artıyor.

2.5 lt’lik beş silindirli turboşarjlı 395 PS güce sahip motorun kullanılacağı konuşulan TT RS’in quattro ve çift kavramalı şanzıman ile donatılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

0-100 km/sa hızlanmasını 4 sn civarında tamamlayacağı tahmin edilen otomobilin maksimum hızının ise 250 km/sa’de sınırlandırılacağı belirtilirken, 420 BG gücündeki performans paketiyle birlikte 280 km/sa’lik maksimum hız değerine çıkabileceği de gelen bilgiler arasında.

3-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Cenevre Motor Show’da tanıtılması düşünülen TT RS, her şey planlandığı gibi giderse Nisan ayında showroom’lardaki yerini almış olacak.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu