Haberler

Smart ForTwo ve ForFour kış testinde yakalandı!




WCF casus fotoğrafçıları, Brabus tarafından gıdıklanan Smart ForTwo ve ForFour’u kış koşulları testi gerçekleştirilirken görüntüledi.

Brabus tarafından gıdıklandıkları hakkında birkaç dedikoduya medyada rastlanan modeller, bu fotoğrafla birlikte doğrulanmış oldu. Modellerin tamamen gözler önüne serilmesi için pek beklemeye gerek yok, zira minik modeller Mart’taki Cenevre Fuarı’nda boy gösterecek.

Aslında üretim prototiplerinin üzerine pek fazla ayrıntı katmamış olan modeller, önceki casus fotoğraflarına ek olarak bulundurdukları çift egzoz çıkışı ve alçaltılmış süspansiyonlarıyla Brabus hamlelerinin önyargılarını oluşturmaya başlamış.

Menüsünde dinamik jantlar, yeniden tasarlanan ön ve arka tamponlar ve geliştirilmiş frenlere sahip olan modeller, halen milyonların merak ettiği şu soruya cevap vermedi: Bu modeller kaç beygir güce sahip olacak?

Seçenekler arasında 0.9 litrelik turbo şarjlı 3 silindirli motora yermesi beklenen model bu doğrultuda 130 beygir güce sahip olabilir. Fakat diğer tarafta Renault tarafından geliştirilen 1.2 litrelik motorun da Smart ve Brabus tarafından gıdıklanarak, daha hafif bir hale getirilmesi ve manuel şanzımanla birleştirilmesi ihtimaline de sıcak bakılıyor.

Cenevre Fuarı dikkate alındığında Şubat civarında online lansmanı yapılması beklenen modeller, aynı zamanda Renault’nun da geliştirdiği kardeş model olan Twingo GT ile birlikte İsviçreli otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

Smart ForFour:

Smart ForTwo:

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu