Sizden Gelenler

Araç İçi Kameraları. Trafikteki Yeri & Önemi




POV videolarıyla tanıdığımız takipçimiz Mesut Yavuz şimdi de güzel bir anlatımla bizimle beraber.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

11 Yorum

  1. Sayın editörler. Bu araç içi kameralarının f/p oranı en iyi olanı, en kaliteli olanı, en ucuz olanı, en işlevsel olanı diye böyle bir liste haberi yaparsanız çok yararlı olacak.

    1. Kesinlikle 🙂 Bu arada video’nun açıklama kısmında en beğendiğim 3 araç kamerasının linki mevcut 🙂

  2. Çok yararlı bir video olmuş aydınlandım hakkatten ama hızı 1.5’e aldım öyle izledim dayanılmaz şekilde yavaş konuşuyorsun kardeş ama verdiğin kaliteli içerik çok yararlı allah kaza vermesin

    1. Zamanla, kamera karşısında tecrübe kazandıkca daha rahat konuşacağıma inanıyorum 🙂 teşekkür ederim :))

  3. Guzel video olmus eline saglik. Biraz daha profesyonel cihaz arayanlar icin blacksys markasini onerebilirim.

  4. ali express veya benzeri bir siteden g1w-c modelini tavsiye ediyorum. Kendisi kapasitorlu bir model. Bu da demek oluyor ki cihazin icinde pil yok ve gunesin altinda kaldiginda pilin sisme, patlama, yanma, eskime riski yok. Sonucta bu kameralar araca takildi mi disarida gunese maruz kalacak ve ozellikle yaz aylarinda bu cin mali urunlerin bataryalari buyuk tehlike arz ediyor. Kapasitor ise enerjiyi icinde belli bir sure tutan daha guvenli bir sistem, isinma ve gunese maruz kaldiginda tehlike arz etmiyor. Aracina tak ve unut kamerayi, iki yildir bu sekilde kullaniyorum hala bir sorun yasamadim. Onceden kullandigim pilli modeller bir yil sonra ya pili bozuldu calismamaya basladi ya da pili sisirip kasayi catlatti. Patlamasindan yanmasindan korkup soktum bu pilli modelleri.

    Dedigim model full hd kayit yapiyor, hem gunduz hem gece iyi kalitede genis aci kayit yapiyor. Plakalari okumakta sikinti cekmezsin. 30-40 dolar civarinda.

    4 yildir bu tur kameralari kullanan biri olarak 640×480 kayit yapan, pilli, dusuk kalite modelleri kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem guvenliginiz hem de konfor ve aracinizin uzun ömrü için.

    Daha ayrıntılı bilgi için,

    tablet.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103408149&p=1#103408149

  5. donanımhaberde araç kameraları diye favori bir konu var. 4-5 tane sağlam model var. fiyatınıza uygun olan hepsi olabılır. biz dome gs90 aldık. 60-70 doları makınaların en iyisi diyebilirim.

  6. En iyi f/p oranı tüm forumlarda göreceğiniz üzere g1w-c modelin. Gearbest sitesinden 39dolara kargo dahil iki haftada geldi. 6 aydır kullanıyorum 1 kaza kaydetti, çekimi gece – gündüz kaliteli. Tavsiye ederim

  7. Ben de Dome D201 modelini 100 dolara aldim. cekimleri cok kaliteli. ulkemizde de zorunlu olmasi gerektigini dusunuyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu