Haberler

Adam ve Adam Rock Unlimited tasarımda can buldu!




Opel’in Alman tasarımcıları kalemi eline aldı ve Opel’in bücür modeline Unlimited olarak yeniden can verdi.

Kişiselleştirme seçeneklerini daha da arttırarak tamamen yeni bir seviyeye çıkaran marka, Unlimited varyasyonuyla tüm bu seçenekleri kullanıcılarına sunacak. Değişikliklerin bölgeleri sorulduğunda ise dış renk, jantlar ve iç mekan trimlerini gösteren marka, her detayı açıklamasa da değişikliklerin ön izlemesini sundu.

Portakal Yeşili gövde ve Turuncu kuşaklarla kombine edilebilen bücür, tuhaf seçimlerle birlikte ilginç kombinasyonlara sahip olabiliyor. Daha ayrıntılı baktığımızda krom kapı kolları ve ‘Blade’ isimli jantlar dikkat çekerken, karbon fiber ön ızgara ve karbon-elyaf ayna kapakları bizi içeri davet ediyor.

Biraz daha özelleştirilebilir seçeneklerin yer aldığı iç mekan, özel eşik plakaları ve değiştirilebilir döşeme seçeneklerini sunacak. Ayrıca kullanıcılar Opel OnStar, TomTom navigasyon, AppleCar Play ve İntelliLink sistemleri gibi teknolojik oyuncaklarla da araçlarını bezeyebilecekler.

Almanya’da satışa sunulan model 14.300 Euro’luk (baz) fiyat etiketine sahip. Hatırlatmalıyız ki baz versiyon Adam, 1.2 litrelik 70 beygir gücünde bir motorla satılıyor.

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu