Haberler

Mitsubishi’den off-road atağı




Şu günlerde gözlerimizi CES ve Detroit Auto Show’a dikmişken bazı yeni haberlerde Japonya’dan geliyor. Bunlardan biri de Tokyo Auto Salon’dan gelen Mitsubishi’nin oldukça ilgi çeken ve geçtiğimiz jenerasyonları oldukça yüksek bir satış sayısına ulaşan yeni nesil off-road modellerinin fotoğrafları. JDM tarzına oldukça uygun üretilen ve bu tarzı seven kişiler tarafından çok heyecanlı bir şekilde karşılanan Avrupa’nın en çok satan plug-in hibrit aracı Mitsubishi Outlander PHEV ve Delica D5 Minivan modellerinin önceki nesillerinden farkları ilk bakışta göze çarpıyor. Outdoor Gear konseptinde mat inci rengi boyası, turuncu kaporta detayları ve siyah iç mekanı ile gözümüze çarpan Outlander PHEV makülen görünümünü 20 inçlik jantları ve hafif arazi lastikleri ile tamamlıyor.

mitsubishi tokyo salonYukarıda fotoğrafını gördüğümüz Delica D5 Minivan modeli ise karbon görünümlü ön tamponu, led gündüz farları ve turuncu detaylı 16 inçlik jantları ile içinde bulunduğu araç sınıfının en göze batan modellerinden biri olmayı başaracak gibi duruyor. Tokyo Auto Salon ise önümüzdeki Cuma günü kapılarını açacak ve tüm hafta sonu sürecek.

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu