Haberler

Makyajlı A3 testler sırasında ortaya çıktı




Diğer prototipler ile beraber test edilen A3, testler sırasında görüntülendi.

İsveç’te soğuk hava koşulları için test edilen A3’ün S-Line versiyonu görüntülendi. Fotoğraflarda kamufulajlı olan araçta çok büyük değişiklikler görülmezken, bundan önce ortaya çıkan casus fotoğraflarla benzerlikleri olduğu söylenebilir.

A3’te yapılan değişiklikler ise ön ve arka farlar için yeni tasarımlar, ön tampona eklenen hava girişleri ve ön tamponda yapılan genel değişim, son olarak arka kısım için tamponda yapılan değişiklikler ile makyaj tamamlanıyor. Tavanda yer alan ışıklar ise, prototipe özel kalıp, üretim modelinde yer almayacaktır :).

En büyük değişiklik ise şu an TT modelinde olduğu gibi altıgen şekline sahip ızgara olacaktır. Yandan bakıldığında herhangi bir değişiklik görülemeyen modelin arka kısmına geçildiğinde bagaj kapağında bulunan plakalık, stop ışıkları ve egzos çevresinde yapılan değişiklikler görülüyor.

İç kısımından herhangi bir fotoğrafı olmasa da A3’e gelecek yenilikler arasında Audi’nin TT ve Q7 modellerinde kullandığı elektronik gösterge paneli, donanım seviyelerinde değişiklikler ve kullanılacak yeni materyaller olarak sıralanabilir.

Son olarak motor seçeneklerinde yenilikler yapacak olan Audi, otomobilin hibrit versiyonunun ise üretimine devam etmeyi planlıyor.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. makyajlı Q3 gibi olacak ön bölüm. farlar ızgara ile bütünleşik ve ızgara kalın çerçeveli olacak.

      1. ultra çirkin 1 serisinin iyiki var bir 115 hp si. konu golf olsa motoru güçsüz denir. ben bu tipsizlikteki bmw 1 hayatta almazdım. arkasına biri oturunca söver bana. sözüm size değil.

  2. Şuanı konuşursak bence sınıf lideri makyajlı A serisi oldu. 1 serisi diyen bmw fanı arkadaşlar şunu bilmeliki bmw 1 de 2 kişi bile zor oturuyor. Dar, basık, arka tarafını hiç konuşmuyorum bile. A3 ve A serisi liderliği oynuyorlar benim tahminimce Hemde A45 ve Rs3 modelleri bile suanda en büyük rakip.

    1. A Class’ın arka kısmıda dar diye biliyorum ama? Birde İngilizlerin ve Almanların yaptıkları testlerde A için hoş şeyler söylenmiyor genelde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu