Haberler

Özel tasarım Ferrari California T




Brussels Motor Show’da Ferrari, California T modelinin özelleştirilmiş bir versiyonunu duyurdu.

Francorchamps Motors tarafından yaptırılan tek seferlik model, 24 saat Spa dayanıklılık yarışında Pro-Am kupasını kazanan 458 GT3 modelinin onuruna dizayn edilmiş. Kırmızı, beyaz ve mavi çizgili Rosso Corsa dış görünüme sahip modelin üstü açık versiyonunda, kapı kollarında sarı oklar ve sarı şeritli özel Argento Nürburgring jantlar mevcut.

Aracın iç mekanında, 458 GT3 modeline sadık kalınarak, alkantara kaplı ön konsol, mat karbon fiber trim parçaları ve kaydırmaz kumaşlı alkantara koltuklar kullanılmış. Siyah alüminyumdan ayak boşluğu, ön konsoldaki “24 Heures SPA Victoire PRO AM 2015” amblemi ve  kurşungeçirmez bir malzeme olan ‘’SuperFabric’’ ile yapılmış halılar aracın diğer göze çarpan donanımları arasında bulunuyor.

Standart bir California T ile aynı motora sahip olan model, 3.8 litrelik turbo şarjlı motoru ile 553 Hp güç ve 755 Nm tork üretiyor. 7 vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman ile gücünü aktaran motor, aracı 0’dan 62 mile 3.6 saniyede çıkarıp, 192 millik son sürate ulaştırıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu