Haberler

Schumacher ile ilgili iyimser haber yok




Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu Michael Schumacher, 2013 yılında Fransa Alpleri’nde kayak yaparken geçirdiği kazadan bu yana sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Uzun koma halinden sonra evinde rehabilitasyon süreci devam eden Alman pilot ile ilgili Ferrari’nin eski başkanı Luca di Montezemelo pek de iç açıcı olmayan bir açıklama yaptı.

Montezemelo’nun yaptığı açıklamada Schumacher ile ilgili, “Michael ile ilgili bazı yeni gelişmeler var fakat bunlar maalesef olumlu yönde değil. O harika bir pilottu ve 1999 yılında Ferrari ile tek bir ciddi kaza yaptı. Ancak yaşadığı kayak kazası bütün hayatını alt üst etti.” ifadelerini kullandı.

Alman pilotun sağlık durumuyla ilgili kaza geçirdiği günden beri net bir bilgi alınamıyor. İsviçre’deki evi tam teşekküllü kliniğe çevrilen ve haftalık tedavi masrafının 350 bin TL olduğu iddia edilen efsanevi F1 pilotunun ailesi bu sancılı sürecin gizli kalmasına özen gösteriyor. Fakat Michael Schumacher’in yakın çevresinden gelen bilgilere göre ünlü pilot yürüyemiyor, konuşamıyor, boynundan aşağısını hareket ettiremiyor ve etrafa karşı en ufak bir tepki bile vermiyor. Schumi’nin zihnen motive olması açısından televizyondan izletilen eski Formula 1 yarışlarına bile en ufak bir reaksiyon göstermediği de aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu