Sizden Gelenler

İzmir’in En Güzel Sürüş Yolu




Gazcı takipçimiz Rahmi Tanır, bu sefer de pist dışında eğlenmek isteyenler için bir video hazırlamış.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

30 Yorum

  1. Karaman’da bundan çok daha güzel yollar var fakat sıcak kaliteli asfalt ile kaplı değil mıcırlı yol soğuk asfalt yani. Çatır çutur boyna taş vuruyor araç bazen çakıla kapılıyor hiç keyifli olmuyor eziyete dönüşüyor.

    1. Hocam dediğin gibi buralarda da aslında çok güzel köy yolları var ama asfalt o kadar kötü ki, bir sonraki viraji değil, resmen bir sonraki çukuru ancak gözünle takip ediyorsun. Hele bi de zımpara asfaltın yol gürültüsü de eklenince, keyiften çok eziyet oluyor. O sebeple senin de dediğin gibi buranın en büyük artısı pürüzsüz asfaltı bence.

    1. Zaten bu videoyu hazırlarkenki amacım, araç test videosu yerine farklı bir şey yapıp, takipçileri değişik şeyler hazırlamaya yönlendirmekti. Eğer dediğin gibi sen de yol videosu hazırlarsan amacıma ulaşmış olacağım.

  2. @Ömer Faruk, hocam bana yakıştırdığın sıfata bayıldım, çok sağolasın 🙂

  3. Arabanın o güzel motor sesiyle beraber sadece yolu izledim. O kadar zevkliki videoda bile. Bu arada o yolu yaptırana helal olsun. Rahmi Bey de bu yolu çok güzel anlatmış. Ağzınıza elinize, ayağınıza sağlık. Çok başarılı.

  4. Çok güzel bir video olmuş ,ellerinize sağlık 🙂 Burada Matt Farah olsaydı, yol civic için fazla düz kalmış, güç yetersiz derdi 😀

  5. Çok harika bir video. Yazın geldiğini hissettim birden. Hava, doğa, manzara ve yol; efsaneler şelalesi olmuş

    1. Çekim yaptığım gün o kadar güzel bir havaya denk gelmiş olmam büyük bir şanstı, sağolasın.

  6. Videoyu izledikten sonra hemen denemeye gittim. Manzara muhtesem, yol mukemmel, ama yolda bir cobanla yaptigim koy muhabbeti paha bicilmez !!

    Paylasim icin tesekkurler..

    1. Ne demek hocam, asıl ben teşekkür ederim. Keşke ben de bi çobana falan rastlasaydım, kafada kamera+kaskla efsane bi sohbet ortaya çıkardı:)

  7. Buraya çok yakın bir yer olan menemende oturuyorum. Köy yolunun bu derece güzelleştiğinden haberim yoktu bilgilendirme için için teşekkürler.

    1. Ben de doğma büyüme menemenliyim hocam zaten, o sayede çevreyi iyi biliyorum. Ayrıc ben teşekkür ederim…

  8. Yol ve video çok güzel olmuş. Yalnız bölgede yoğun olarak hayvancılık yapılıyor sanırım. Yola hayvan çıkma riski nedeniyle fazla hız yapmaya yol müsait değil bence.

  9. Çok güzel bir video olmuş izmire hep gelirim mutlaka bu yola çıkıcam teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu