Haberler

Gazlamak için nedene ihtiyaç duymamak




Sorum şu; bir Bugatti Veyron ve Nissan GT-R neden oyun oynar ki? İkisinin de kült birer dört çeker araç olması dışında böyle bir aksiyona girişmek için onlarca sebep bulabileceğinizden eminim. Durum şu ki birazdan izleyeceğiniz görüntülere bir anlam veremiyorum. Ama amaç ne olursa olsun Godzilla ve Veyron gibi iki canavarı barındırdığı için kendisini sevdim.

Dalga geçmiyorum, cidden izleyeceğiniz videonun içeriği o kadar absürd ki amaçlarını tartışamıyorum bile. Ama internet bize öğretti ki eğer elinize böylesi iki araç geçerse bunları kayda alıp insanlıkla paylaşmak nihai görevimiz.

Video Hollandalı futbolcu Soufiane Touzani ve kendisini numaraları ile dikkatinizi çekecek olsa da hala daha konusu hakkında yorum yapamıyoruz ki bildiğim kadarıyla kendisi Veyron’la eski arkadaşlar. Çünkü daha önce de bu tarz bir video başka bir tanesinin üzerinde top sektirirken görülmüştü.

Kim bir Veyron’nun tepsine çıkıp aracı riske atar diye düşünenlerdenseniz, bu Dutchbug’ın Veyronu. Yani yukarıda adı geçen instagram fenomeninin. Nitekim bu sahip olduğu üç Veyrandan birisi ve ağır modifiyeli bir E39 M5 ile yarışmak gibi Soufiane’nin zorlayıcı işkencelerine maruz kalarak diğer ikisi gibi sahibinden payını almış durumda.

Soufiane’nin araçlarına farklı davrandığı izlenimini oluşturmak istemem çünkü kendisi sahip olduğu Veyron World Record Edition ile dört çeker donutlar yaparak $40.000 değerindeki lastiklerini bir kaç dakika içinde yakmayı başarmıştı. Anlayacağınız, evet bazı insanlar Veyronlar ile sıkılabiliyor.

 

Not:GT-R’ın launch control özelliğinin gerekenin aksine kalkışta zaman kaybettirdiğini açıkca görebiliyoruz.

 

 

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Biri 4.0 biri 8.0 ama hızlanışlarındaki fark çok az. 40-240de nissan alıyor mesela.Enteresan

    1. Hangi oyunda alıyor ? Açıp iki teknik veri okumakta mı bu kadar zor ? 🙂

      Bugatti’nin 0-300 koştuğu sürede GTR 0-250 koşamıyor bile. Ki bu hızlardan sonra makas iyice açılıyor doğal olarak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu