FeaturedHaberler

BMW M4 GTS kükrüyor




BMW, bugüne kadar ürettiğimiz en hızlı araba sloganıyla tanıttığı M4 GTS’i basın mensuplarına ve test editörlerine tanıtıyor. Etkileyici bir görünüme ve üstün bir yol tutuşa sahip olan M4 GTS, sesiyle de beklentileri karşılayabilecek mi?

M4 GTS, M4’ün 3.0 litrelik motorunun su enjeksiyon sistemi eklenmiş halini kullanıyor. Bu sayede motorun gücü 425 beygirden 493 beygire çıkmış. Bu beygir gücü maksimum 6250 devirde, 600 nm’lik maksimum tork değeri ise, 5000-6000 devir aralığında ayağınızın altında emrinize hazır. Tüm bu değerler sayesinde M4 GTS, 0’dan 100’e 3,7 saniyede çıkıyor ve 305 km/saat’lik son hız değerine sahip.

Performans değerleri gayet iştah kabartıcı. Şu konudan da eminiz ki, Nurburgring’i 7:28 gibi bir süreyle dönen bir BMW M4, tabiki üstün tutuş özelliklerine sahiptir. Her şey tamam da M4 GTS’in sesi, E46 M3 CSL’deki veya bir önceki V8 motora sahip M3 GTS’deki gibi gücünü bize haykırabilecek mi? Cevap kesinlikle evet. Tabi ki önceki atmosferik M3’ler gibi yırtıcı bir ses olmasa da M4 GTS, neyse ki M4’ten ve birçok turbolu araçtan daha iyi bir sese sahip.

Youtube’daki Carfection isimli kanalın paylaştığı videoda, M4 GTS’in sesini duyabilirsiniz. Sadece sesi duymak isteyenler, videoyu 2’inci dakikadan itibaren izleyebilir.

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. çılgın m3 çoşturuyor 😀
    dns i değiştirdikten hemen sonra haber girince ben 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu