Haberler

Goodyear İnsana Saygı Ödülü’nü kazandı




Goodyear Türkiye, Kariyer.net tarafından verilen “İnsana Saygı Ödülü”ne layık görüldü. 2015 yılında Kariyer.net üzerinden yaklaşık 25.000 başvuru alan Goodyear Türkiye, tüm kriterleri de yerine getirerek ödülün sahibi oldu.

Goodyear Türkiye, Kariyer.net tarafından 2007 yılından bu yana işverenlere sunulan “İnsana Saygı Ödülü” nün sahibi oldu.

Kariyer.net ana sponsorluğunda, 17 Şubat 2016 tarihinde İstanbul’da düzenlenen “ İnsan Kaynakları Zirvesi” nde “İnsana Saygı Ödülü”nü, Goodyear Türkiye adına İnsan Kaynakları İş Ortağı Ceren Kara,Kariyer.net Özel Müşteriler Satış Grup Müdürü Tulya Pilge’den aldı.

İşveren olarak 20.000’nin üzerinde başvuru alma, yıl içinde işe alınanların minimum 50 kişinin Kariyer.net aracılığı ile işe başlaması ve başvuru cevaplama oranının %99’un altına düşmemesi gibi kriterlerin tamamında başarılı olan Goodyear Türkiye, 2015 yılı “İnsana Saygı Ödülü”nü almaya hak kazanmış oldu.

İnsana Saygı Ödülü’nü almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Goodyear Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Ajda Pak Ayvat, “Goodyear Türkiye olarak 2015 yılında Kariyer.net üzerinden yaklaşık 25.000 başvuru aldık. Kariyer.net’in 65.000 işveren üyesi arasından bu ödüle layık görülmek bizi çok gurulandırdı. Ekibimizin çalışmalarını, böyle anlamlı bir ödül ile taçlandıran Kariyer.net’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu