Haberler

Mercedes C-Sınıfı yaza hazır! İşte Cabriolet




Mercedes, yeni C-Sınfı Cabriolet’in örtüsünü kaldırdı.

Audi A4 ve BMW 4 Serisi Convertible ile rekabet edecek C-Sınıfı Cabriolet, C-Sınıfı Coupe ile aynı temele dayanıyor. Alman üreticinin tanıdık yüzüne sahip model, LED aydınlatmalı far ve stop grubu, krom bel çizgisi ve 18 inçlik alaşım jantlarıyla oldukça şık görünüyor. Tabii ki onu Coupe’den ayıran nokta, elektrikli açılabilir kumaş tavanı. Dört farklı renk seçeneğine sahip bu tavan, 50 km/h’ye (31 mph) kadar olan hızlarda 20 saniyeden kısa bir sürede açılıp kapanabiliyor.

Beklendiği üzere iç mekanda da C-Sınıfı Coupe‘den farkı olmayan model, standart olarak Airscarf boyun ısıtma sistemi ve opsiyonel olarak ısı yansıtan deri koltuklarla sunuluyor. Katlanabilir arka koltuklara sahip modelin açılabilir tavanı mat gümüş renkte bir krom buton ile kontrol ediliyor.

Motor seçeneklerini de Coupe kardeşiyle paylaşan model, C300 Cabriolet versiyonunda 2.0 litrelik 4 silindirli turboşarjlı benzinli motoruyla 241 HP (180 kW) güç ve 370 Nm (273 lb-ft) tork üretiyor. 9 ileri 9G-TRONIC otomatik şanzımana bağlı bu ünite, opsiyonel olarak 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi ile tercih edilebiliyor. Bu sayede otomobil 0-96 km/h (0-60 mph) hızlanmasını 6.3 saniyede tamamlarken 210 km/h’lik (130 mph) elektronik olarak limitlenmiş maksimum hız değerine ulaşabiliyor.

Daha da güçlü bir seçenek isteyen alıcılar için ise Mercedes-AMG C43 Cabriolet listede parlıyor. 3.0 litrelik biturbo V6 motoruyla 362 HP (270 kW) maksimum güç ve 520 Nm (384 lb-ft) maksimum tork üreten bu seçenek 9G-TRONIC şanzıman ve arka aksa ağırlık veren dört tekerlekten çekiş sistemiyle 0-96 km/h (0-60 mph) hızlanmasını 4.7 saniyede tamamlayıp 250 km/h (155 mph) maksimum hıza ulaşabiliyor.

Yeni C-Sınıfı Cabriolet, Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı ve bu yaz satışa çıkacak.

Avrupa’da satışa sunulacak motor seçeneklerinin detaylı tam listesi ise aşağıdaki şekilde:

mercedes-c-sınıfı-cabriolet-motor-seçenekleri

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu