Haberler

Smart fortwo Cabrio’ya Brabus takviyesi!




Smart’ın küçük şehir otomobili fortwo Cabrio, Mercedes’in modifiye birimi Brabus’un sportif dokunuşlarıyla beraber Cenevre’de kullanıcılarla buluştu.

Daimler grubunun kompakt araç üreticisi Smart’ın şirin aracı genel olarak kozmetik dokunuşlarla farklılaştırılmış. Açık mavi gövde rengi bulunan Brabus versiyonunun iç mekanında bulunan suni görünümlü dikişli koltuklara mavi ve titanyum gri renklerinin harmanlandığı bir ön konsol eşlik ediyor.

6 vitesli çift kavramalı bir şanzımana ve 90 beygir güç üreten bir motora sahip olacak Smart fortwo Cabrio’nun Brabus versiyonu sadece 200 adet üretilecek. Bu aracın standart donanımları arasında ısıtmalı koltuklar, Cool&Media adı verilen bir multimedya sistemi, Stowage Space paketi ve LED-Sensör paketleri gibi zengin içerikler bulunuyor. Bunlara ek olarak mat gri arka difüzör, gövde rengi Brabus ön spoyler, AMG apron, üç kollu deri direksiyon simidi, çelik spor pedallar, deri vites topuzu ve el freni gibi detaylar bulunan Brabus spor paketinde Monoblok IX 16″ ön ve 17″ arka tekerlekler ile birlikte bir sportif süspansiyon ayarı içeriyor.

Mayıs ayında önce Almanya’da satışa sunulacak olan Smart fortwo Cabrio Brabus Edition, 29.950€’luk bir başlangıç fiyatına sahip olacak. Brabus spor paketi için fortwo modeline 1.900€, Forfour modeline ise 2.000€’luk bir ek ödeme yapmanız gerektiğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu