Haberler

Renault Maxthon kamuflajlı yakalandı




Renault’nun yeni SUV modeli Maxthon, objektiflere yakalandı.

Koleos modeliyle istediği satış rakamlarına ulaşamayan Fransız otomobil üreticisi, Maxthon ile SUV satışlarını artırmayı hedefliyor.

Renault-Nissan ortaklığının son ürünü olarak karşımıza çıkacak olan Maxthon, Nissan X-Trail ile aynı altyapıyı kullanacak. Renault Dizayn Şefi Laurens van den Acker’nın ”Nissan X-Trail’in Renault versiyonunu yaptık.” açıklaması ise her şeyi özetler nitelikte.

Görüldüğü gibi Renault Maxthon, LED ön ve arka farlara sahip olacak. İç mekanda ise Renault’nun ”R-Link 2” adını verdiği yeni eğlence sistemi kullanılacak. Yeni dijital gösterge paneli ve dokunmatik özellikle gelen bu sistem ön konsola dikey olarak yerleştirilecek.renault-rlink2-575x315

(Tahmini R-Link 2 görselidir.)

Ayrıca Renault Maxthon’da 3. sıra koltuk opsiyonu da sunulacak, böylece pek çok geniş aileye de hitap edecek.

Renault’nun yeni SUV modeli, gelecek ay Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Sebebi ise Maxthon’un montajının, Renault’nun Çin’deki fabrikasında yapılacak olması.

Renault Maxthon, 2017’nin ilk çeyreğinde; Asya, Avrupa ve Avustralya kıtalarında satışa sunulacak.

 

Emrullah TEKGÖZ

1994'te doğdum. Atılım Üniversitesi İşletme (İngilizce) okumaktayım. Otomobil tutkum hayatımda her zaman büyük yeri olan AE101'in efsanevi mekanik tınısıyla başladı, E46 320i ve E39 540i ile bu tutku yerini aşka bıraktı. Bu aşk atmosferik Avensis 3 FL ile devam etmekte.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. eskiden beridir reno tasarımlarını çok severim ama orta konsoldaki ekrana bir alışamadım. gereğinden fazla büyük gereğinden fazla ben burdayım diyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu