FeaturedHaberler

Genesis’in New York konsepti, 3 serisi rakibi olabilir




Hyundai’in premium markası olarak piyasaya çıkan Genesis, 2016 New York Auto Show’da tanıtacağı yeni modeline ilişkin bir görsel yayınladı.

Markanın “New York Concept” adını verdiği bu model, Genesis’in gelecek modellerinin de yaklaşık neye benzeyeceğine ilişkin ipuçları taşıyor. Dört kapılı spor sedan olarak tasarlanan araç BMW 3 Serisi’ni gözüne kestirmiş durumda. Modelin üretimi ise Hyundai Motor Amerika CEO’su Dave Zuchowski tarafından geçen yıl yapılan Los Angeles Motor Show’da onaylanmıştı, yani yakın zamanda veya sonrasında yollarda görüleceği kesin.

Modelin üretim versiyonu muhtemelen “G70” lakabına sahip olacak ve muhtemelen Hyundai Equus ve Genesis’in türevleri olan G90 ve G80 modellerinin ardından ailenin üçüncü üyesi olacak.

Genesis konsept modelin perdelerini 23 Mart’ta New York Auto Show’da indirecek. Dipçe olarak; Maybach rakibi olarak konumlandırılan G90 modelinin üretimine önümüzdeki günlerde başlanacak.

 

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Genesis markasının önce kendine özgü bir ambleme ve sonrada kendine özgü modellere ihtiyacı var. Genesis’in logosu Bentley ve Mini karması. Modelleri de çakma olacak gibi. Genesis markasının yeni tanıtıcağı G70 modeli de bildiğin Infiniti Q70 kopyası. Bkz: Genesis Coupe de (Infiniti G37) kopyasıydı

  2. Hyundai lüks markası Genesis ile sanırım Infiniti’nin yan sanayisi olmuş durumda

  3. Sen Hyundai’sın kardeşim nedir bu Mercedes, İnfiniti tripleri anlamak mümkün değil. Genesis G90 da Mercedes tripleri, Genesis G70 de İnfiniti tripleri. Hyundai isterse gitsin bir yerlerini yırtsın Hyundai her zaman Hyundai’dır, Mercedes Mercedestir, BMW’de BMW’dir. Mercedes ve BMW bu işin piridir ve ustasıdır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu