Haberler

Atar Ferrari Challenge Europe’da




Milli sporcu Galip Atar, 01-03 Nisan tarihlerinde İtalya’nın efsane pisti Monza’da düzenlenecek olan Ferrari Challenge Europe ilk ayak yarışı ile 2016 sezonuna start verecek.

Geçtiğimiz sezon Avrupa Binek Otomobiller Şampiyonası (ETCC) ve Porsche Sports Cup serilerinde ülkemizi başarıyla temsil eden İzmirli sporcu, aynı zamanda Türkiye Tırmanma Şampiyonluğu ünvanını da elde etmişti. Bu yıl Avrupa arenasındaki mücadelesine Ferrari Challenge Europe ile devam edecek olan Atar, Türkiye Pist Şampiyonası’nda da iddialı isimler arasında yer alıyor.

Avrupa’nın seçkin pistlerinde tecrübe sahibi olan Galip Atar, efsane Monza Pisti’nde ise ilk kez start alacak. Atar, 570 beygir gücündeki Ferrari 458’in direksiyonuna da ilk kez  bu yarışta geçecek.

Kaynak: TOSFED

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu