Haberler

Ford Shelby GT-H New York’ta açığa çıktı




Otomobil, 2016 Ford Mustang GT altyapısına, GT-H altın rengi yarış şeritleriyle süslenmiş siyah dış görüntüye sahip. Aynı zamanda karbon fiber spoyler ve havalandırmalı kaput ile donatılmış. ”Shelby GT-H” yazılı yan şeritler ve Michelin Pilot all season lastiklerle beraber 19 inç alüminyum jantlar diğer öne çıkan yenilikler arasında.

Çoğunlukla 2016 Ford Mustang GT’ye benzeyen iç dizaynda, tek tek numaralandırılmış ve ”Shelby GT-H” yazılı eşik plakaları yer almakta. Ayrıca süslemeli kafalıklar ve özel paspaslar da mevcut yenilikler arasında.

Kaputun altında, Cat-back egzoz sistemiyle donatılmış 5.0 litrelik v8 motor bizleri bekliyor olacak. V8 motor 435 beygir güç ve 542 Nm tork üretecek. Ayrıca performans açısından yeni Ford Mustang Shelby GT-H, özel tasarlanmış yaylar ve özel olarak ayarlanmış amortisörler içeren ”Ford yarış paketi” adı altında gelecek.

Shelby GT-H ”Hertz” kiralama firmasının ”Adrenaline Collection” bölümünde bulunacak ve havalimanlarında kiralanabilecek. Fakat ücreti hakkında henüz bir bilgi verilmiyor.

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu