Haberler

Porsche Macan, Wide Body Kit’iyle geliyor




Stuttgartlı compact SUV Macan, Prior Design’ın PD600M olarak adlandırılan yeni “wide-body” kitiyle birlikte daha agresif bir görünüme kavuşuyor ve aerodinamikleri daha da iyileştirilmiş olarak geliyor. Prior Design tarafından tasarlanan ön tampon araca daha kaslı bir görünüm katıp aynı zamanda motorun soğutulmasına yardımcı oluyor ve ön aksta yarattığı downforce ile birlikte Macan’ın yola daha iyi oturmasını sağlıyor.

 

Daha etkileyici bir yan profil yaratmak için Prior Design, Porsche Macan’ın ön ve arka tekerlerini daha vahşi jantlarla donatıp, bir takım yan etekler eklemiş. Tavanın bitimine ve bagaj kapağına monte edilmiş spoilerlar ile birlikte aracın arkadan görünüşünü de tamamlanmış sayabiliriz. Tüm tuning parçaları Dura-Flex adındaki fiber-glass karışımıyla üretim yapıp “mükemmel bir yüzey” vaat eden ve modifiye malzemeleri üreten bir şirket tarafından üretiliyor.

 

Yüksek performanslı bir SUV’u daha da göze çarpıcı kılmak isteyenler için, satıştan sonra firma stock lastikleri KOCAMAN 22 inçlik Continental SportContact 6 ile değiştirmiş.

 

Hali hazırdaki diğer güzel haberlerden biri de firmanın paslanmaz çelikten oluşan ve 4 çıkışlı olarak monte edilen egzoz sistemini de içeriyor. Egzoz sistemi daha güçlü bir ses çıkarmak için özel üretilmiş bir valf sisteminden yararlanıyor ve egzoz çıkışlarına yine özel üretilmiş bir arka difüzör ev sahipliği yapıyor. Ek bir ücret karşılığında Macan, air süspansiyon sistemi entegre edilmiş bir şekilde alınabiliyor. Bu sistem H&R elektronik düşürücü özelliği ile Macan’ın sürüş yüksekliğini yaklaşık 1.35 inç (35 milimetre) alçaltabiliyor.

 

ramazanyikici

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.Büyük bir F1 hayranı olmakla birlikte, Otopark'ın otomobil sevgisini arttırdığı binlerden biriyim.Bir BMWhayranıyım, daha ötesi değil.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu