Haberler

Top Gear’ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı




BBC’nin başarılı otomobil programı Top Gear’ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

Bilindiği üzere programın sunucularından Jeremy Clarkson ve programın yapımcısı kavga etmiş ve Top Gear sezonun ortasında apar topar sezon finali yapmıştı. Clarkson’ın sözleşmesini fesih edilmesiyle ekibin diğer üyeleri James May ve Richard Hammond sözleşmelerini yenilememişti. Eski ekipten sadece Stig’in devam edeceği programın yeni ekip üyeleri ise Matt LeBlanc, Chris Harris, Eddie Jordan, Sabine Schmitz ve Rory Reid olmuştu.

Mayıs ayında başlayacak olan yeni sezon öncesi ilk tanıtımında McLaren 675 LT, Ferrari’s F12 Tdf, Ariel Nomad ve 3 tekerlekli Reliant’ı ağırlayan program iddiaların aksine eski format ile devam edecek gibi duruyor. Öte yandan Jeremy Clarkson, James May ve Richard Hammond Amazon’un TV platformunda yeni bir program yapmak için çalışmaya devam ediyorlar. Bakalım eski ekip ve yeni ekibin savaşından hangi taraf galip olarak çıkacak?

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu