Haberler

2016 Bentley Continental GT Speed ortaya çıktı




Yeni model beraberinde 7 beygir daha fazla güç ve 20 Nm daha fazla tork getiriyor. Yani bu canavar olarak nitelendirilebilecek 6.0 litrelik W12 motor, 642 beygir ve 840 Nm torka sahip oldu. Bentley mühendisleri motor haritasıyla da fazlasıyla ilgilenmişler. Az önce bahsettiğimiz tork değerini 2000-5000 devir aralığında kullanabiliyorsunuz.

Teknik verilerden devam edelim. Araç 100 km/s hıza 4.1 saniyede ulaşıyor. Son hız olarak ise 331 km/s ölçülmüş. Hızlanması bir önceki modele göre 0.1 saniye daha iyi. Fakat son hız aynı kalmış.

Bentley yeni model ile birlikte yeni bir donanım seviyesi de sunuyor. Black Edition! Coupe ve Convertible modelleri bu donanımda desteklenebilecek. Renk seçenekleri ise çok geniş olacak. Müşteriler isteklerine göre kırmızı ve siyah fren kaliperleri ve 21” jant seçeneklerini alabilecek.

Eğer isterseniz Black Edition donanım seviyesinde difüzör ve yan eteklerde renk kontrastı yapılabilir.

Kabin içine girdiğimiz zaman ise bizi karbon fiber konsol karşılıyor. Koltuklarda ise özel deri seçenekleri mevcut. Bu koltuklarda da kontrast söz konusu. Dikişler farklı renklerde geliyor. Kapı içlerinde ise elmas bulunmakta.

Continental GT Speed ve Continental GT Speed Black Edition teslimatları yaz aylarında başlayacak. Özel sipariş üzerine üretilecek.

 

 

Furkan ALPERGİN

1988 doğumluyum. Uluslararası Ticaret mezunuyum. Kendimi bildim bileli otomobille yatıp kalkan, otomobillerden kopamayan biriyim. Otomobilin, bir ihtiyaçtan ziyade daha çok bir tutku ve bir yaşam tarzı olduğuna inanırım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu