Haberler

Vaughn Gittin Jr. ve 900 beygirlik yeni Mustang’i




Drift ve şov dünyasını birbirine bağlayan en önemli serilerden biri hiç şüphesiz “Gymkhana”. Gymkhana’nın başrolü de hepimizin bildiği üzere Amerikalı Rally Cross yarışçısı Ken Block.

Ken Block’un numaralarını ve videolarını izlediğinizde bu adamın özellikle bu yetilerle yaratılmış olduğunu ve onun otomobil dünyasının süper kahramanlarından biri olduğunu düşünebilirsiniz. Evet, fakat her süper kahraman evrenini farklı süper kahramanlarla da paylaşmak zorundadır.

Vaughn Gittin Jr. ise Block’un süper kahraman takım arkadaşı denebilir (Neredeyse aynı sponsorlara sahipler). 2010 yılında Formula D’de şampiyon olan Jr. bu yarış liginin en önemli isimlerinden bir tanesi.

Ufak da olsa Nascar kariyeri de bulunan Jr, bizlere yeni makinasını ya da diğer bir deyişle canavarını tanıttı. Hem de kendine özgü şekilde. 2016 Ford Mustang RTR ile tanışın. Tam 900 beygir gücünde bir safkan Amerikan atı.

Bir dakika kadar bir video olsa da dikkatli gözler o aracın 3 teker üzerinde yanladığını fark edeceklerdir. Açıkcası ben defalarca izledim diyebilirim. Hatta benim gibi bu şova doymadıysanız aşağıdaki videolara göz atabilirsiniz (Bir SK olmasa da iyi ya kerata).

 

Harun Şen

Like Mr. Clarkson said: POWEEEEER !!!

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Efsane bi paylaşım daha teşekkürler Harun kardeşim. Herkezin kandili mübarek olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu