Haberler

Mazda MX-5’e Aimgain Widebody Kit




Japonlar kalabalıktan ayrışmak için her şeyi yapıyorlar. Çoğu zaman mantıksız ve otomobilin değerini yok eden çalışmalar ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu sefer Aimgain tarafından üretilen kit bizi aynı anda gıcık edip, kendini sevdirmesi ile diğerlerinden ayrıldı.

Aimgain, Miata için ilk defa Rocket-Bunny* kitine benzer bir kit hazırladı. Bu kit otomobili genişletmeye yönelik. Görsel olarak farklılık yaratsa bile sadece fotoğraflara bakarak bu otomobilin gerektiği gibi yol tutmayacağını söylemek zor değil.

Ön difüzör yarış otomobillerindeki gibi gövdeye bağlanmış. Bagaj üstündeki büyük rüzgarlık ve ortaya alınmış egzoz çıkışları kitin öne çıkan özelliklerinden.

*Rocket-Bunny kitleri, ilk olarak drift için hazırlanmış Nissan Silvia için tasarlanmış. Rocket-Bunny, başka otomobiller için de kitler üretiyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Ne kadar alçakta olan bir araba yapmışlar. Burda Arabalar animasyon filmini izleyen var mıdır bilmiyorum ama mor renkli yanda alevli çıkartmaları olan (isminden emin değilim ama romeo olabilir.) arabayı hatırlıyor musunuz? Süspansiyonları bayağı yukarı falan kalkıyordu. Hatta eğlenmek için en aşağıya çekip kendisini sürtüyordu asfalta. Bu araba yürüse öyle yapacak gibi bir hali var. Nasıl tekerlek bunlar ve bir araba neden bu kadar alçaltılır ki.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu