FeaturedHaberler

2017 Mercedes E-Serisi Estate




Geçen haftaki ön izlemenin ardından Mercedes resmi olarak 2017 model E Class Vagon’u duyurdu.

Gelecek yıl ABD’de satışa sunulacak olan model sedanın ayak izlerini takip ederken aynı zamanda da yumuşak eğimli bir tavan ve LED arka farlar ile şık ama tanıdık bir dış görünüme sahip olacak.

Modelde ayrıca tek tuşla kolay açılıp kapanabilen elektronik bagaj kapağı standart olarak sunuluyor.

İç tasarımda ise ahşap çizgiler ve dokunmatik kontrol düğmeleri ile donatılmış yeni direksiyon gibi lüks özellikler dikkat çekiyor. Aynı zamanda sürücüler için son derece kolay bir kullanıma sahip standart üçüncü sıra oturma bölmesi ve el yazısı tanıma özelliği olan yeni touchpad ile uyumlu bir bagaj bölmesi bulunuyor.

Vagonun farklı seçenekler sunan geniş bir opsiyon yelpazesi bulunuyor. Bunlar; ambiyans aydınlatması, iki adet 12.3 inç ekran, ayrıca ‘Warmth’ ve ‘Comfort’ paketleri ile gelen ısıtmalı deri direksiyon simidi, ısıtmalı kol dayama ve geliştirilmiş ısıtmalı ön koltuklar bulunuyor. Müşteriler ayrıca 130 km/s üzerinde de çalışabilen adaptif cruise kontrol içeren sürüş asistanlarını da siparişlerine ekleyebilecekler.

ABD’de E400, 3.0 litrelik 329 beygirlik güç üreten V6 motor ile birlikte dört tekerlekten çekişe sahip 9 ileri otomatik şanzıman ile satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu