Haberler

İlgi odağı olmasının sebepleri var




Yakın zamanda gerçekleşecek olan Mecum açık artırmasına her zamanki gibi fantastik otomobiller katılacak, ancak daha şimdiden diğer otomobillerden daha fazla ilgi gören özel bir 918 Spyder var. Otomobilin fabrika astar boyası hariç boyası olmaması ve karbon fiber parçaları ile bütünlük sağlamasının yanında, emsallerinden 41 kg hafif olması da hayli önemli bir detay.

918 Spyder’ın sahibi mümkün olan en hafif 918’e sahip olmak isteyince otomobil bu isteğe göre yeniden uyarlandı, magnezyum alaşım jantlar, titanyum alaşım şasi ve daha hafif kaliperler kullanıldı. Otomobilin opsiyon fiyatları 84.000 $ olarak yansıyor. Tüm bu diyetin ardından 918 Spyder’ın 0-100 km/s değeri ise sadece 2.6 saniye. Porsche mühendislerinin maksimum hızını 350 km/s olarak sınırlandırdıkları 918 Spyder gücünü 4.6 litrelik V8 motor ve elektrik motorundan alıyor. Bu motorlar toplam 887 beygir ve 1280 Nm tork üretiyor.

Bu fantastik otomobilin tüm bu opsiyonlarla birlikte açık arttırmadaki fiyatı henüz net olarak bilinmiyor ancak liste fiyatı 932.000 $.

Siz de bu otomobil hakkındaki fikirlerinizi yorum yazarak bizlere belirtebilirsiniz.

Herkese güvenli ve keyifli sürüşler…

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu