Haberler

Haylaz ufaklık Çin çıkarmasında




BMW ailesinin en küçük sedanı olan 1 Serisi Sedan, ilk kez Çin’de Mercedes CLA ve Audi A3 modellerinin rakibi olarak sahaya çıkacak.

Sadece Çin yerel pazarında göreceğimiz ailenin küçük üyesinin teknik özellikleri henüz gün yüzüne çıkmadı. Bazı söylentilere göre 2 Serisi Active Tourer ve Gran Tourer modellerinin platformu olan UKL platformu üzerine inşa edilmesi kuvvetle muhtemel. Bu da önden çekişli ve 3 ya da 4 silindirli motorlara sahip olması ihtimalini arttırıyor. Otomobilin üretimi ise Shenyang’da kurulan yeni BMW fabrikasında gerçekleşecek.

Önden çeker BMW modellerine tepkinizi duyar gibiyim ancak BMW yetkilileri bu konuda BMW severleri rahatlatmak adına eşsiz sürüş keyfini garanti ediyor.

Çin’de büyüyen en hızlı segment olan ‘Premium Kompakt’ sınıfı, BMW 1 Serisi Sedan ile daha da kızışacak. yeni BMW 1 Serisi Sedan ile segmentin eksiklerini de mümkün olduğunca gidermek isteyen BMW mühendisleri arka koltukta oturan yolcuların diz mesafesine odaklanmış durumda.

BMW’nin de birkaç kez belirttiği üzere bu model sadece Çin pazarında olacak ancak yine de umarız yetkililer dünya pazarına açılmak için zamanla ikna olurlar.

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu