Haberler

Bentley Bentayga için modifiye çalışmaları başladı




StarTech firması Bentley Bentayga için yaptığı ilk projeyi görücüye çıkardı.

Dış görünümden başlarsak ilk önce ön tampondaki spoyler ve daha geniş arı kovanı desenli hava girişleri göze çarpıyor. Sportif yoruma arka kısımda da geniş difüzör, sportif egzoz çıkışları ve bagaj üstü spoyler ile destek veren marka, arka tamponu değiştirmeyi de ihmal etmemiş. Sportif görünüme bunlar da yetmemiş, üstüne aracı 25 mm alçaltıp 23 inçlik devasa jantlarla da kombini tamamlamışlar. Jantları ise Continental SportContact 6 lastiklerle çevrelemişler.

İç kısımda ise StarTech, deri döşemenin ve ahşap kaplamanın farklı kombinasyonlarını sunmuş. Ayrıca otomobil alüminyum pedallar, kadife paspaslar ve karbon fiber aksamlarla satın alınabilecek.

StarTech, Bentley’in 6.0 litrelik biturbo W12’si üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Modifiye edilmiş versiyonun teknik verileri paylaşılmazken, standart haliyle bu motor maksimum 600 HP güç ve 900 Nm tork üretiyor. Bu motorla otomobil 0-100 km/s hızlanmasını 4 saniyede tamamlarken, maksimum 300 km/s hıza çıkabiliyor.

Gürkan Baştürk

1994 Bursa doğumluyum. Ege Üniversitesi'nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği okumaktayım. Çok küçük yaşlardan beri araba tutkunuyum. Araba kullanmaya 17 yaşımda 1988 model bir Şahinde başladım, 1998 model bir Ford Fiesta ile devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu