Haberler

Hyundai’den Blue Bakım paketli servis kampanyası




Hyundai’nin satış sonrası servis hizmetlerindeki ayrıcalıklı kampanyaları ve üstün fırsatları tüm hızıyla devam ediyor. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kampanya dahilinde, Hyundai Yetkili Servisleri’nde garantisi biten Accent, Getz ve i20 sahiplerini 91 TL’den başlayan özel servis paketleri bekliyor.

Elantra ve Tucson modellerinde sunduğu 7 yıl garanti ile tüm dikkatleri üzerine çeken Hyundai, şimdi de garantisi biten Hyundai sahiplerini sevindirecek bir kampanyaya imzasını atıyor. Hyundai, araçlarının bakımlarını ve onarımlarını yetkili servislerde yaptırmak isteyenler için de 209 TL’den başlayan Blue Bakım Paketi’ni sunuyor. Binek modeller gibi Starex ve H100 ticari araç sahipleri de aynı şekilde kampanyadan yararlanabilecekler.

Hyundai, aracına ücretsiz check-up yaptırmak, Blue Card ile birlikte sunulan avantajlardan yararlanmak ve en yeni Hyundai modelleriyle test sürüşü yapmak isteyen tüm müşterilerini Yetkili Servisleri’ne davet ediyor. Kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Satıcı ve Servisleri’ni öğrenmek ve kampanya hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu