Haberler

Yeni Audi A7 bulanık yakalandı!




2018 yılında gelecek olan yeni Audi A7, uzaktan da olsa casus fotoğrafçılara yakalandı. Elde edilen fotoğrafların bulanık fotoğraflar olmasından ve otomobildeki ağır kamuflajdan ötürü pek bir keşif yapılamasa da, bir çok insanı kendine hayran bıraktıran ve bir ikon haline gelmiş fastback tipi karoser dizaynının değişmediği görülebiliyor. Bunun yanı sıra, eskiye nazaran biraz daha inceltilmiş farlar ve markanın vazgeçmediği tek parça ızgara da dikkatli gözlere takılabiliyor.

Özellikle son olarak tanıtılan A5/S5 örneğiyle güncel Audi tasarımlarının, önceki görünüşe büyük oranda sadık kalan, hemen göze çarpmayan ancak daha kaslı bir görüntü sağlayan ufak detaylarla süslenmiş tasarımlar olduğunu söylemek mümkün. Bizim de Audi A7’den beklediğimiz hemen hemen bu şekilde bir değişiklik.

Yeni nesil Audi A7, güncel olarak Audi Q7’de bulunan ve A8 için de hazırlıkları bulunan MLB Evo platformundan faydalanacak. Bu platformun artıları olarak, A7 biraz kilo verecek ve böylelikle öncekinden daha özgür, daha dinamik bir sürüş karakteristiğine sahip olacak.

Bulanık fotoğraflarının da etkisiyle merakımızı kat kat arttıran yeni A7’nin, güncel A7’ye benzer motor seçenekleriyle gelmesi bekleniyor. Güncel seçenekler arasında en iştah kabartanların süperşarjlı 3.0 litre V6 motor ile çift turboşarjlı 4.0 litre V8 motor olduğunu söylemek pek de yanlış olmaz. Avrupa ülkelerinde bir dizel seçeneğinin bulunacağı hemen hemen kesin gibi. Buna ek olarak, yakın gelecekte A7’nin hibrit bir versiyonuyla karşılaşacağımız da konuşulanlar arasında.

Fotoğraf kaynağı: www.autoblog.com

Hasan Türkiş

Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisiyim. Kendimi bildiğimde bir 504 ile başlayan otomobil tutkum çocukluğumun erken yaşlarında bir E30 ile aşka dönüştü. Şimdi ise bir E36 ile birlikteyim; bu ailenin kapısını bana açmasından ötürü şanslı hissediyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu