Köşe Yazıları

En iyi araç oluşturucular




“THERMOTRONIC Üç Bölgeli Otomatik Klima Sistemi?” Alayım. “Akustik konfor paketi?” Şaka mı yapıyorsun, Burmester ses sistemi var pakette, ekle! Beygirlerimi dizel mi isterim, yoksa benzinli mi? Zaten anlamsız bir şey yapıyorum, bari bir yerden akla yatsın: Dizel. Siyah, açık damarlı dişbudak ağacından kaplamaları ve metalik parlak mavi rengiyle C200d AMG Mercedes’im şimdiden 200 bin lirayı birkaç aylık maaşım kadar geçti.

Şimdi iki seçenek var; “Ödeme Seçenekleri” ve “Danışma ve satın alma opsiyonları.” Buraya kadar gelip bu iki linke tıklayanlar kimler acaba? Buradan sonra işleyişin nasıl olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimalle şöyle değil: “Haftasonu teslimat ve hızlı gönderiyi seçelim. 3D Secure ile ödemeyi yaptık, bir de not yazalım da kurye beni evde bulamazsa anahtarı komşuya bırakıversin.”

C’yi bu zamana kadar kaç farklı şekilde “konfigüre” ettim bilmiyorum. Neden uğraşıyorum, onu da bilmiyorum. Mercedes bayisiyle Hepsiburada sepetini bir araya getirip hayallerle flört etme olanağı sunduğu için olabilir.

Bilgisayar başında sıkıldıysanız son günlerdeki favori üçlümü paylaşıyorum. Önünüzdeki 2 saatinizi boşa harcattığım için şimdiden özür dilerim.

3- Jaguar F-PACE: Çünkü tipi çok güzel.

jag

2- Mercedes-Maybach S SerisiÇünkü 30 bin liralık şampanya kadehi satın alabiliyorsunuz.

maybach

1- Ferrari F12 BerlinettaÇünkü “Historic” renk paletinden seçtiğiniz Dino kırmızısının farklı açılardan gelen ışığı nasıl yansıttığını görebiliyorsunuz.

f12

 

Başlıktaki görsel: arddigital.co.uk

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu