Haberler

Son LaFerrari İtalyan depremzedeler için üretilecek




İtalya’da meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremin ardından Ferrari yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Sergio Marchionne, İtalyan markanın iddialı süperspor modeli LaFerrari’den özel olarak 1 adet daha üretileceğini açıkladı.

Mart 2013’te düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan LaFerrari, şimdiye kadar üretilen en pahalı ve en yüksek fiyat etiketine sahip yol otomobilleri arasında gösteriliyor. 949 beygirlik hibrit V12 motordan güç alan otomobil, 1.3 milyon dolarlık fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. Özel olarak üretilecek 500. LaFerrari’den elde edilecek gelirin İtalya depreminden etkilenen vatandaşlara bağışlanacağı öğrenildi. Özel bir anlam ve öneme sahip olacak süperspor otomobilin nasıl ve ne kadar fiyata satılacağı ise henüz belli değil.

Hatırlanacağı üzere İtalya’nın Lazio şehrindeki Acummoli’de geçen hafta meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremde 292 kişi yaşamını yitirmişti.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Aston Martin hayranı olarak Ferrari’yi bu örnek davranışından dolayı takdir ve tebrik ediyorum. Umarım Ferrari’nin bu davranışı diğer markalara da örnek olur. Ferrari tüm dünyanın saygınlığını kazanmış olan markalarından biridir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu