Haberler

Ferrari’nin zamana ihtiyacı var




Ferrari Başkanı Sergio Marchionne’nin “Bu sezon başarısızdık, hedeflere ulaşamadık.” sözlerinden sonra İtalyan Grand Prix’sinde gözler Ferrari takımına çevrildi.

Teknik ekip yöneticisi James Allison’un ayrılığı, sorunların personel değişikliği ile aşılabileceğini düşündürüyor.

Marchionne’nin Monza’da Ferrari için söylediklerine Arrivabene’nin cevabı “Gelecekte aramızda yaşanacak değişikliklere şahit olabiliriz, ancak temel yapımız oldukça sağlamdır.” dedi.

Patronun bu sezonla ilgili pek mutlu olmadığını ancak Ferrari’de işleri tekrar yola sokabilmek için yeterli ekipleri olduğunu belirten Arrivabene, patronun değişiklikleri görüp geleceğe daha olumlu bakabilmesini umduğunu belirtti.

Allison ile yolların ayrılmasına dikkat çeken Arrivabene, “Biz çoktan işe koyulduk ve umut veren de gelişmeler oldu, şimdi herkes merakla yarışların devamını ve gelecek sezonu bekliyor.” dedi, bunun yanında birçok takımın daha şimdiden 2017 hedeflerine odaklandığını ve Ferrari olarak bu sezonu pes etmeden mücadele ederek bitirmeyi takipçilerine bir borç olarak gördüklerini ekledi. Diğer bir yandan 2017 için de gayretle çalışan Ferrari ekibi, yeni düzenlemelere ve kurallara en uygun aracı ortaya çıkarmaya çalışıyor.

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu