Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Honda Yeni Modeller 2017 (INTERMOT – EICMA)




Büyük bir heyecanla beklediğimiz motosiklet fuarları bu sene de kapıya dayandı! Her sene olduğu gibi başta Yamaha, Honda ve Ducati olmak üzere birçok motosiklet firması tarafından satışa sunulacak yeni modelleri heyecanla bekliyoruz. Fuarların tarihleri yaklaştıkça yeni çıkacak modeller hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Honda da bu sene iddialı olan motosiklet firmalarından biri.

1

Honda bu sene birçok yeni model tanıtmaya hazırlanıyor. Son gelen iki video da adeta bunu kanıtlar gibi. Aşağıda paylaştığım ilk videoda görünüşe göre 2017 model Honda CBR 1000 RR, 4 Ekim 2016 INTERMOT fuarında tanıtılacak. Videonun başında pistte giden ve sesinden 4 silindirli olduğu anlaşılan bir motosiklet görüntüsü yer almakta. Videonun sonuna gelindiğinde “Tam Kontrol” yazısının ardından pistte acımasızca kullanılmış bir lastik gözükmekte. Sonrasında ise “Her zamankinden daha keskin” yazısı ve Köln şehrinde gerçekleşecek olan INTERMOT fuarını işaret eden tarih belirmekte.

İkinci videoda ise değişik tarzdaki motosiklet sürücülerinden kesitler gösterilmekte. Belki bu video yeni bir modelin habercisi de olabilir. Sizi bilmem ama Honda amca bu videolarla beni heyecanlandırmayı başardı. Fakat fuarları beklemekten başka çaremiz yok.

https://www.youtube.com/watch?v=Df2FGtw6kdM&feature=youtu.be

https://youtu.be/du4VFrVVxMU

 

Aytek Akakça

1992 İstanbul doğumluyum. Elektrik mühendisiyim. Çocukluğumdan beri babam sayesinde başlayan 2 teker ilgim, üniversite yıllarımda Altın Elbiseli Adam adlı YouTube kanalı sayesinde ilk motorumu almamla zirveye ulaşmış durumda. Motor ve bisiklet sporlarını yakından takip etmekteyim. Tam bir doğa aşığıyım. Şuan ise ilk başta severek takip ettiğim Otopark ailesinde haber çevirmenliği yapmakta ve bilgim dahilinde motosiklet incelemelerine yardım etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu