FeaturedHaberler

2017 Jeep Compass karşınızda




Jeep Compass ve Patriot tek hamlede yenilendi, aşağıdaki resimlerde halefini görmektesiniz. 2017 Compass ile ilk defa tam olarak Ekim ayında Los Angeles Otomobil Fuarı‘nda tanışacağız.

Grand Cherokee’nin bir boy küçüğü gibi duran model 2011 yılında yenilenmişti. Jeep yetkilileri yeni çıkacak model hakkında bilgi vermemekte kararlı, tek dedikleri “şimdiye kadar ki en yetenekli SUV“. Dünya çapında tam 17 adet motor seçeneği ile sunulacak model 100’den fazla ülkede, ilk olarak gelecek yılın ilk çeyreğinde Kuzey Amerika’da satışa sunulacak.

Amerika’da satılacak versiyonun kaplan köpekbalığı lakaplı 2.4 litre 4 silindirli motor ve 9 ileri otomatik şanzımanı ile sunulması bekleniyor. Elbette düşük hacimli turbo şarjlı motorların da geleceğine dair şüphe yok.

Compass’ın bu yılın başında New York Otomobil Fuarı‘nda tanıtılması bekleniyordu; fakat yetkililer ertelemeye karar verdi çünkü Compass’ın üretimi artık Brezilya‘da gerçekleşecek. Jeep’in patronu Mike Manley’e göre yeni SUV’un “hiçbir problemi yok“.

Şimdilik aşağıdaki görsellerle yetiniyoruz, gelecek ay gerçek hali ile tanışacağız.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Kadranın ortasındaki ekranı çok beğendim. Hız göstergelerindeki rakamların üzerinde bulunan şekil berbat. Bir de o vites kolunu niye o kadar büyük yaparlar anlamam. Zaten otomatik araç, mümkün olduğunca küçük yahut mercedes'te ki gibi direksiyon arkasına alsalar ya.

  2. Klima kumandaları günlük kullanımda karışıklık yaratacak şekilde tasarlanmış. Ama multimedya sistemi şıkır şıkır. Bir de eğer direksiyondaki ve koltuklardaki deriler görsellerdeki gibi dokulu olursa efsane olur. Sert plastikler zaten Jeep klasiği 🙂 Ben beğendim.

  3. Amerikalılar iç tasarımdan anlamıyor gerçekten orta konsol yine karışık olmuş

  4. ibougur demiş ki:

    Amerikalılar iç tasarımdan anlamıyor gerçekten orta konsol yine karışık olmuşHepsini görüntüle…

    Hocam içi yine idare eder ama ön tasarım çok çirkin. Eski jeep'ler çok güzeldi.

  5. multijet yazısını görene kadar iyiydim 😀 onu görünce bi içim gıcıklandı 😀

    ama jeep harbiden yapıyor. en çok beğendiklerim, direksiyon,koltuklar, ön konsol komple göstergeler multimedya dahil bayıldım

  6. Şu markaya da zerre itimadım yok.

    Bakalım bunda ne gibi sorunlar çıkacak?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu