Haberler

2017 Suzuki GSX-R125 tanıtıldı




Bundan tam 32 yıl önce GSX-R400 serisi ortaya çıktı ve motosiklet tarihinde yeni bir imaja imza attı. Ardından GSX-R750 ile devam ederek Suzuki yeni serilerine devam etti. Bunca yıldan sonra atalarının izinden gelen yeni bir seri daha geldi; GSX-R125!

Suzuki GSX-R125‘i, Yamaha YZF R125 ve Aprilia RS4 125 ile kıyaslamak için şimdilik çok erken olsa da, Suzuki’ nin son “GSX-R” temsilcisi, sınıfında en iyi güç-ağırlık oranı, tork-ağırlık oranı, hızlanma, yakıt tüketimi gibi öne çıkarıcı özelliklere sahip. Ayrıca yine Suzuki GSX-R125’in sınıfında en hafif motosiklet ve en düşük sele yüksekliğine sahip motosiklet olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Teknolojik özelliklerinden bahsetmek gerekirse; Anahtarsız çalıştırma, “Suzuki Kolay Çalıştırma Sistemi”, LED farlar, tam fonksiyonlu LCD ekran, hafifletilmiş döküm alüminyum jantlar, ABS, sportif taç yaprağı desenli ön-arka fren diskleri, aerodinamik ve kompakt tasarım modelin özellikleri arasında. Bunların yanında GSX-R125 üzerinde, 90/80 R17 boyutunda ön lastik ve 130/70 R17 boyutunda arka lastik bizleri karşılayacak.

Fiyatı henüz netleşmeyen fakat 2017’nin sıcak yaz aylarında kullanıcı ile buluşacak olan 125 cc’lik makinede, mavi, siyah ve beyaz arasında renk tercihi size kalmış.

 

ANIL BULUT

Trakya Üniversitesinde Mak Müh okumaktayım.1997'de arka koltukta dikilerek babamı gözlemlemek, ne olduğunu anlamakla başladı bu tutku.Şimdilerde ise kendi aracım olan Opel Corsa ile şoför koltuğunda devam ediyor:)

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Bu arada facebookda çekilişi var motorun Suzuki yıl başında hediye edicekmiş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu