FeaturedHaberler

Scirocco’ya bir de böyle bakın




Günümüzde Scirocco’nun yüzünün eskidiğini düşünenler azımsanmayacak kadar fazla, bu tepkileri dikkate alıp işe koyulan Çin’li modifiye firması Aspec, bizlere aslında Scirocco’nun o kadar da eskimediğini anlatmaya çalışmış.

volkswagen-scirocco-by-aspec

Dış görünümdeki güçlü yapı sadece görüntü olarak kalmamış, firma otomobilden 430 beygir güç elde etmeyi de başarmış. Tampon, ön ızgara ve kaputu tamamen değiştiren Aspec, aracın arkasında da geniş bir difüzör, çift egzoz çıkışı, tamponda hava kanalları ve oldukça iri bir spoylere yer vermiş. Parçalar karbon fiber ve fiberglas malzemelerden üretilmiş.

volkswagen-scirocco-by-aspec-1

2013’te alınan bir ipucuna göre yeni jenerasyon Scirocco 2017’de üretilecekti ancak bu haber Volkswagen’in CO2 emisyon skandalından önceydi. Yani şu an bu planın hala geçerli olup olmadığını kestirmek zor gibi görünüyor. Volkswagen’e baktığımızda ise spor otomobillerden çok crossover ve elektrikli otomobil üretimi üzerine yoğunlaştığını görüyoruz. Zamanın ne getireceği bilinmez, ancak bana sorarsanız Golf platformuna sahip Scirocco’nun üretimi için görünürde çok fazla bir engel yok. Hep birlikte bekleyip göreceğiz…

Herkese güvenli ve keyifli sürüşler…

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. Belli bu modifiye için emek verilmiş, profesyonel bir iş gibi de gözüküyor, fena da durmuyor ama biraz abartılı olmuş sanki. Tercihen modifiye yapılacaksa daha sade olmasından yanayım. Ama bu haliyle de beğenenler çıkacaktır tabii ki.

  2. Sokakta gördüğümüz modifiye yapmaya çalışılan ama "aracın orjinali daha güzeldi keşke ellemeseydin be kardeşim" dedirten şekilde olmamış. Biraz iddialı olmasına rağmen ben beğendim açıkcası özellikle arkasını.

  3. Begendim ama alirmiyim , kesinlikle almam 🙂 halk arabasi icin bu tarz seyler luks kaciyor, bu sirocco, M power ile AMG ile ayni fiyatlara gelecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu