FeaturedVideolarVLOG

GÜNSEL: KKTC’nin ilk yerli otomobili!




75 kW (102 hp) motora sahip Günsel Model 1 prototipi, tek şarjda 350 km menzile ulaşıyor ve 0-100 km/s hızlanması 8 sn sürüyor.

Alüminyum şasi ve kompozit gövdeye sahip Günsel Model 1, şebeke elektriğinde 7 ve standart şarj ünitelerinde 2 saatte şarj olacak. Otomobile özel olarak geliştirilen Günsel şarj istasyonlarında şarj olmasıysa sadece 30 dk sürecek:

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Ön ızgaradan dolayı her an superman cıkıp gelecekmiş gibi hisseden tek ben miyim 🙂 Keşke bu kadar geometrik bir şekil yerine daha farklı bir grill tasarımına gidilseymiş.

  2. Çabayı takdir etmek gerekir tabi ancak farlar Audi Q3’ten stop lambaları C4 Cactus’ten alınmış, bariz belli oluyor, böyle detaylar maalesef insanın canını sıkıyor.

  3. Jet Fadıl’ın “İmza” projesinden farklı olmaz. Sağlam bi vurgun yapıp, ortadan kaybolurlar.

  4. Kıbrıslıların otomobil yapıp Türkiye’nin yapamaması çok saçma birşey. Bir Kıbrıs kadar olamıyormuşuz demek ki. Kıbrıs’a Bravo, Helal Olsun diyorum. Hem de güzel iş çıkarmışlar. Kopya bir araç veya başka bir markanın üzerine geliştirilmiş bir otomobil değil! Devlet yattığı yerden zaten araba parası alıyor niye araba üretsin vatandaş çabalıyor üretici çabalıyor devlet kazanıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu