Haberler

Maybach S650 Cabrio gün sayıyor




Otomobil severler gelecek hafta başlayacak olan Los Angeles Otomobil Fuarı’na kilitlenirken Mercedes, S-Serisi’nin üstü açık versiyonuyla alakalı kısa bir fragman yayınlayarak Cabrio sınıfının belki de en lüks üyesiyle alakalı ağızlara bir parmak bal çaldı.

Tam ismi Mercedes-Maybach S650 Cabriolet olan otomobil, 300 adetle sınırlı sayıda üretilecek olup Daimler tarihindeki en güçlü ve lüks üstü açık otomobil unvanına sahip olacak.

S65 AMG’de de yer alan 621 BG güç ve 1000 Nm tork üreten 6.0 lt V12 çift turbo motorla donatılacağı belirtilen otomobilin şimdilik ne kadarlık bir güce sahip olacağı açıklanmazken, AMG’den eksik bir tarafı olmayacağı ifade ediliyor.

Amerika’da Mercedes-Maybach S600 Sedan’ın 191.300$’a satıldığı hesaba katıldığında Cabrio modeli için yaklaşık 250.000$ gibi bir meblağ isteneceği düşünülürken, Çarşamba günü sergilenecek olan otomobilin çok kısa bir sürede planlanan satış adedine ulaşması bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=CWIpTqtcpIU

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. 300 araba içinden kaçıncısı olduğu bile yazıyo yaa bi araba ancak bu kadar özel olabilir keşke 61. si benim olsa

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu