Haberler

Mercedes C-Serisi makyajlanıyor




Mercedes piyasaya çıkalı henüz 2 yıl olan C-Serisi için makyaj çalışmalarına çoktan başlamış. Test sırasında ilk defa nisan ayında yakalanan otomobilin geçtiğimiz günlerde bir kez daha testleri sırasında fotoğraflandı.

Makyajlanan versiyonu ile şirketin merkezi çevresinde test edilen yeni C-Serisi 2014’te tanıtılan MRA platformunu kullanmaya devam edecek. Kamuflaj dolasıyla nelerin değiştiğini şimdilik söylemek zor ancak daha sade ön farlar ve tampon yapılan değişiklikler arasında gözüküyor.

Arka bölüm için de tampon ve farlar dışında büyük değişiklikler beklemezken asıl makyaj iç kısımda yapılacak gibi gözüküyor. Otomobil güncellenen multimedya sistemi, dijital göstergeler ve dokunmatik kontrollere sahip yeni bir direksiyon ile piyasaya çıkacak. Model, abileri E-Serisi ve S-Serisi‘nde de bulunan özelliklerden yararlanacak.

Performans konusuna gelirsek; Mercedes’in makyajlı C-Serisi’nde yeni nesil modüler motorlarını kullanması bekleniyor. Yeni nesil motorlar ile V6 motorlardan vazgeçen Mercedes BMW‘nin kullandığı gibi sıralı 6 motorlar kullanmaya başlayacak. İşin V8 kısmında ise hp değerlerinin 469 ile 503 arasında olması bekleniyor.

Makyajlı C-Serisi’nin, 600 hp’lik Black Series versiyonu ile birlikte 2017 yılının sonuna doğru tanıtılması bekleniyor.

Resim Kaynağı: tr.motor1.com

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu