Haberler

Kia GT’den esintiler




Kia’nın 2011 yılında tanıtarak Ocak ayındaki Paris Otomobil Fuarı‘nda yüzünü gösterdiği GT konsepti ile alakalı ilgi çekici paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

İlk tanıtıldığı konsept halinden sonra üretimi için karar verilen otomobilin testlerine devam eden Kia, paylaştığı fragmanla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Nurburgring’de test edilirken ki görüntülerine yer verilen GT’nin 244 km/sa’lik hıza çıktığı görülürken, modelin sesi de çok net duyabiliyor.

Tüm bu yazdıklarımızda ne var diyebilirsiniz, fakat videonun hemen ertesinde ibrenin 280 km/sa’i devirdiği bir kadran fotoğrafı da paylaşan Kia’nın en güçlü GT’yi Genesis’de kullanılan 365 BG güç ve 509 Nm tork değeri sunan çift turbolu 3.3 lt V6 motorla donatabileceği gelen bilgiler arasında.

Baz versiyonun 40.000$ gibi bir rakama satılacağı belirtilen Kia GT’nin farklı bir isimle hayata gözlerini açabileceği belirtilirken, modelin resmi tanıtımı 8 Ocak 2017 tarihinde yapılacak.

Kaynak: https://motor1.com 

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu