Haberler

Kod Adı: Doğada




Hani derler ya bazen bir resim, bir fotoğraf bin kelimeye bedeldir diye. Bu yazıda göreceğiniz Range Rover – Doğa buluşması tam bu cümleyi betimler nitelikte. Norveçli fotoğraf sanatçısı Jonas Bendiksen‘in objektifine yansıyan fotoğraflara Range Rover TDV6 eşlik ediyor.

“Ultimate Vistas” adı verilen bu proje için Jonas Bendiksen Norveç’in en güzel fiyortları, çekici adaları ve dağlarına ulaşmış. Başkent Oslo’dan başlayan yolculuk kar kaplı yollardan fiyortlara, kasabalara kadar uzanan epik bir serüvenin parçalarını birleştiriyor.

Jonas Bendiksen’in bu macera hakkında söyledikleri ise şöyle: “Hayatım boyunca mükemmel anları kovaladım, fotoğrafçılık benim için bir iletişim, kendimi ifade edebildiğim bir dil ve dünyayı daha iyi görebildiğim bir yol haline geldi. Tamamını sürerek yapabildiğim gezilerini hep sevmişimdir.Yolda olduğum zaman her yere uğrayabilir ve anında bir fırsat yakalayabilirim. Range Rover bu bakımdan benim için mükemmel bir yoldaş oldu.”

Güzel haber ise bu projenin Norveç ile sadece bir başlangıç yapmış olması, Land Rover bu çalışmaları Amerika ve Çin‘de de yapmak istediğini belirtiyor.

Lafı fazla uzatmadan sizi bahsettiğimiz fotoğraflarla buluşturalım…

Herkese güvenli ve keyifli sürüşler!

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu