Haberler

2018 Hyundai Accent objektiflerden kaçamadı




2010’dan beri yollarda olan dördüncü jenerasyon Hyundai Accent Blue‘nun yerine geçecek olan beşinci nesil yeni Accent ağır kamuflaj altında görüntülendi.

Genel tasarım hatlarında agresif bir değişikliğin yaşanmadığı yeni Accent’in ön yüzünde Koreli markanın altıgen formlu yeni ızgarası ve bumerangı anımsatan yeni far dizaynı kamuflaj altından kendisini belli ediyor. Arka kısımda ise ağır kamuflaj olduğu için Elantra’ya yaklaştırılan stop dizaynı dışında bir yenilik göze çarpmıyor. Ayrıca arkadaki kampana frenler ise Hyundai’nin yeni Accent’in altyapısı konusunda biraz cimri davranmış olabileceğini gösteriyor.

2017’nin son aylarında tanıtılması beklenen beşinci jenerasyon Hyundai Accent’in İspanya’da test edilirken yakalanması akıllara uzun zamandır Avrupa’da satışta olmayan otomobilin pazara tekrar dönme ihtimalini getiriyor. Böyle bir durum söz konusu olursa zamana meydan okuyan otomobilin işi oldukça zor, zira B-Sedan sınıfında pazarı ağırlıklı olarak Dacia Logan, Seat Toledo ve Skoda Rapid domine ediyor. Rusya’da Solaris adıyla çıkması beklenen otomobilin oradaki rakibinin de Volkswagen Polo Sedan olacağını belirtelim.

Görsel kaynakları: tr.motor1.com

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Era’dan itibaren (ESP’li paket) arka frenleri disk olan modelde bu saatten sonra kampana koyacak değiller herhalde. Biraz dikkatli bakın özellikle 9. fotoğrafta kaliper net bi şekilde görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu