Haberler

Uzun versiyon G Class görüntülendi




Mercedes Benz firmasının en ikonik modellerinden biri olan G Serisi’ne yeni bir kasa daha eklenecekmiş gibi duruyor. Üretildiği seneden beri neredeyse hiç değişiklik görmeyen otomobilin bu kasasında da kapsamlı bir değişiklik tabi ki söz konusu değil.

mercedes-benz-g-class-long-wheelbase-spy1-1

Casus fotoğrafcılar tarafından çekilen kamuflajlı fotoğraflar için konuşacak olursak iç mekan veya ince hatlar için bir şey söylemek imkansız ama otomobilin diğer G Serisi modellerine göre daha uzun olduğu bariz bir şekilde belli oluyor. Ancak bunun arka koltukta muazzam bir diz mesafesi mi yoksa 3. sıra koltuk yerleşimi için mi olduğu henüz kesinlik kazanmamış durumda.

mercedes-benz-g-class-long-wheelbase-spy1-3

Geçtiğimiz günlerde de G Serisi ile ilgili yeni bilgiler verilmişti. Güncel versiyona göre 10 santimetre genişleyen G Serisi buna rağmen modern alt şasi tasarımı sayesinde 400 kilogram gibi inanılmaz bir diyetten geçerek oldukça hafifleyecek. Haberin tamamını okumak için tıklayabilirsiniz.

mercedes-benz-g-class-long-wheelbase-spy1-3 mercedes-benz-g-class-long-wheelbase-spy1 mercedes-benz-g-class-long-wheelbase-spy1-2 mercedes-benz-g-class-long-wheelbase-spy1-1

 

Berke Çoban

Piri Reis Üniversitesinde Gemi Mühendisliği okumaya çalışan bir PETROLHEAD

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu