FeaturedHaberler

Audi Q8 konsepti bildiklerimizi unutturuyor




Audi Q8 modelinin testleri tam gaz devam ederken konsept Q8 ile alakalı bir fragman daha yayınlandı.

Gelecekten izler taşıyor

Kısa bir süre sonra tanıtılacak Q8 ile alakalı belki de son fragmanı yayınlayan Audi, konsept Q8‘in detaylarını da gözler önüne serdi.

Bilim kurgu filmlerinden fırlamış ön farları ve OLED teknolojisine sahip arka farları, konsept Q8’in en çok dikkat çeken detayları arasında.

Ön tamponunun uç kısmında yer alan e-tron yazısının göründüğü video, Q8’in elektrikli bir versiyona sahip olacağını altını çiziyor olabilir. B sütununa yerleştirilen Audi logosuna dokunarak kapılarını açan konsept Q8, belki de yüksek teknoloji ürünü yeni nesil anahtarsız giriş sistemini müjdeliyor.

Konseptten Q8 ‘e

Yeni A8 ‘de de kullanılan ikinci jenerasyon dijital gösterge paneline sahip olacak Audi Q8’de, ayrıca Q7‘den aşına olduğumuz direksiyon kullanılacak.

Nvidia’s Tegra K1 işlemci ile kusursuz bir grafik performansı sunacak Q8, MIB2+ (Modular Infotainment Platform) adındaki bilgi eğlence sistemiyle donatılacak.

Kamuflajla test edilirken kameralara yakalanan Audi Q8‘in 2019 yılında satışına başlanması planlanırken model, şimdiden BMW X6 ve Mercedes GLE Coupe‘yi gözüne kestirmiş görünüyor.

Burak Yavuz

1985 Ankara doğumluyum. Fırat Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum.Şuan bir hava yolu şirketinde uçak yapısal teknisyeni olarak çalışıyorum. 6-7 yaşımdan beri arabalarla iç içeyim. 1992 yılından bu yana biriktirdiğim, otomobil dergilerinden oluşan geniş bir koleksiyonum var. Videolarını ve haberlerini beğenerek takip ettiğim otopark.com ailesine :"Nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesiyle katıldım. Kimi zaman mutluluğumuza kimi zaman da hüznümüze ortak olan otomobillerin, A noktasından B noktasına gitmeye yarayan vasıtalar olmadığını gösteren OTOPARK.com ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Faraday dan almışlar oda böyle açılıp böyle çalışıyor. Bunda kopyalamadan başka bişey yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu