FeaturedVideolar

Lastik Nedir? | Goodyear Lastik Köşesi




Sinan Koç, Goodyear ürün müdürü Hakan Kaynak ile lastikler hakkında sohbet ediyor.

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Goodyear ürün müdürü Hakan Kaynak Bey kullanıcı yorumlarını okuyor, takip ettiriyor veya önemsiyorsa goodyear seven ve kullanmış bir müşteri olarak büyük bir sorunu belirtmek isterim.

    Goodyear Efficientgrip Performance modeli konusunda bir çok lastik bayisi müşterileri yanlış yönlendiriyor ve bence markaya zarar veriyor. 3 kanallı versiyonu olan Türkiye üretimli Efficientgrip Performance'ın özellikleri kesinlikle 4 kanallı olan Avrupa üretim ile aynı değil. İnsanlar Efficientgrip Performance'ı beğenip satın almaya gidiyor, 3 ve 4 kanallı üretim farkını bilmediği için bayiler 3 kanallı versiyonu satmaya çalışıyor. Burada en büyük problem 3 kanallı ve 4 kanallı lastikler arasında isim farkı olmaması. Farklı özelliklere sahip lastikleri nasıl aynı isimle piyasaya sürüyorsunuz hayret verici. Lütfen bu konu hakkında bir düzenlemeye gitmenizi rica ediyorum. Sırf 3 kanallı üretime sahip goodyear efficientgrip performance lastiklerini satmaya çalışan ve 4 kanallı lastikten çok elinde 3 kanallı lastik bulunduran bayiler yüzünden yıllardır kullandığım goodyear'dan vazgeçip premium contact 5 aldım. Acilen buna bir çözüm bulunması gerekiyor.

  2. Hakan bey o kadar güzel bir anlatıcıki, dinlerken sıkılmadın. Sizden ufak bir isteğim var Hakan bey. Doğru lastik seçimi ile ilgili dileğim olcak. Goodyear EfficientGrip Compact ile Goodyear EfficientGrip Performance lastiklerinin aynı ölcüde aynı model arabalara takıp güzel bir uzun yol testi yapılmasını ve iki lastik arasındaki üstünlüklerini gösteren bir Otopark videosu rica ediyorum. Milletimize Ekonomi lastiği ile Performans lastikleri arasındaki farkları daha iyi anlatmak gerek. Genelde bu testler, Kış lastikleri ile 4 mevsim lastikleri arasında yapılıyor. Fakat kimse ekonomi ile performans lastiklerini anlatan bir karşılaştırma yapmıyor.. Saygılarımla.. Geyik testi, ekonomi testi, Fren testi, konfor testi vs vs .

  3. Herşey iyide elde kalan lastikleri satmak için çıkarılan birşeydir o tarih pekte önemli değil diye. Benimde bildiğim kadarıyla çok fazla soğuk sıcak oranı değişmiyen hava koşullarında 5 yıl rafta 5 yıl yolda ömrü var diye biliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu