Haberler

MV Agusta RVS modelini açıkladı




MV Agusta, yeni modeli RVS’nin perdelerini kaldırdı. Dragster 800’den esinlenen motosiklet ona göre 8 kg daha hafif, ağırlığı sadece 160 kg. Bu hafifliğin sebebi ise kullanılan karbonfiber ve titanyum malzemeler.

İtalyan tasarımı

Tasarımı Dragster 800’le hemen hemen aynı olan motosiklette farın dış tasarımı aynı fakat iç tasarımında ince detaylar ve değişiklikler yapılmış. Sınırlı sayıda üretilecek motosikletin logosu için kırmızı bir kurukafa kullanılmış. Logo motosikletin çamurluğunda, koltuğunda ve deposunda yer alıyor.

MV Agusta tarzı

Motosikletin tarzı her ne kadar lastikleriyle scrambler gibi gözükse de kullanılan malzemeler aslında yarış kitinden alınma malzemeler. Yakıt deposu kapağı, yarış egzozu, pistlerde kullanulabilir dahili GPS’li bir ECU(Electric Control Unit) ve titanyıum parçalar motosiklette farklılık yaratıyor.

Modelin videosunda üretim hattı görüntüleri, markanın CEO’sunun, tasarımcısının konuşmaları yer alıyor. Sınırlı sayıda üretilecek modelden ülkemize kaç tane gelecek bilmiyoruz ama MV Agusta fanlarının şimdiden heyecanlanacağını düşünüyoruz.

 

Faik Gökhan Gök

1994 Amasya doğumluyum. Kültür Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum. Otopark; senelerdir otomobil hakkında bilgi alırken, şimdi motosiklet hakkında yazabileceğim bir yer olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu