Haberler

2018 Jeep Wrangler’ın kullanım kılavuzu internete sızdı




FCA, 2018 Jeep Wrangler’ı gizli tutmak konusunda pek başarılı değil gibi görünüyor. Otomobilin kullanım kılavuzu, daha resmi tanıtım bile yapılmadan internete düştü!

JL Wrangler Forums isimli forum sitesinde ortaya çıkan kılavuzda, yeni Jeep ile ilgili daha önce bilmediğimiz detaylar var. Bunlardan biri elektrikli katlanır tavan, diğeri de “Trail Management System” adı verilen, bagaj kısmının zeminine yerleştirilmiş iki ray.

casus fotoğraflardan otomobilin tipiyle ilgili ipuçları edinmiştik.

Bunun dışında kitapçık otomobilin tasarımını tamamiyle göz önüne seriyor. Daha önce basında yer bulan casus fotoğraflardan otomobilin tipiyle ilgili ipuçları edinmiştik, ancak kabin hakkında bir fikrimiz yoktu. Kılavızdaki resimlerde otomobilin yarı-dijital bir gösterge paneline ve güncellenen bilgi & eğlence sistemindeki yeni menülere sahip olduğu görülüyor.

2.0-litre ve 3.6-litre motorlarla geliyor

Bunlara ek olarak, artık yeni Wrangler’ın 2.0-litre 4 silindirli turbo motorunun iki kapılı kasada 900, dört kapılı kasadaysa 1,590 kg’lık çekme kapasitesine sahip olduğunu öğrendik. 3.6-litrelik V6 motora sahip modelin ise, hem iki hem dört kapılı versiyonlarında çekme kapasiteleri aynı.

Otomobil, Kasım ayında resmi olarak tanıtılacak.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. 3.6 V6 24V benzinli Rubicon motoru sanirim da yalniz bu 2.0 motor hangi motor ? benzinli mi ? keske biraz detay olsaydi motor secenekleriyle ilgili

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu