Featuredİlk SürüşTestlerVideolar

Subaru XV | TEST




  • Motor: 1.6-litre, atmosferik benzinli
  • Güç: 114 HP @ 6200 d/d
  • Tork: 150 Nm @ 3600 d/d
  • Şanzıman: Lineartronic CVT
  • 0-100 km/s: 13.9 sn
  • Son hız: 175 km/s
  • Yakıt tüketimi: Fabrika verisi 6.4 litre/100 km
  • Ağırlık: 1408 kg

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

13 Yorum

  1. subaru XV 2.0 motorunu kullandim ve performansini yetersiz bulmustum. 1.6 motorunu dusunmek bile istemiyorum. sifir km subaru alacaksiniz clio ile basedemeyecek, yazik..
    Subaru Forester da olan 2.0T motor buna konsaymis manuel vitesle guzel olurmus.
    bu araba gerek motor gerek sanziman konusunda sinifta kalmis bence.

  2. Araç güzel japon imajına göre malzeme kalitesi başarılı.Ama performans beklememek lazım, size vaat ettikleri almaya değer.

  3. merhaba kolay gelsin Sinan Bey araç genel olarak güzel kaliteli dediğiniz gibi motor ve şanzıman çağın gerisinde kalmış durumda

  4. tam baba-dede arabası. sağlam araç, güvenli, kaliteli ve konforlu. performanslı kullanım sunmuyor ama babam araç almak isteseydi bunu önerirdim.

  5. Bu motorla satması mümkün değil alana da allah akıl versin. Koy 1.6 dizel otomatik on numara araç.

  6. ılgaz dağlarının kastamonu tarafındaysan sıkıntı yok da ılgaz çankırıya bağlıdır yedirtmem memleketim çankırıyı sinan 😀

  7. Subaru’nun arazi kabiliyetini ve tecrübesini hiçbir zaman tartışmam yalnız o iç mekan nedir öyle. Aracın içi sert plastikten geçilmiyor birde Subaru ama aynı iç mekanı Dacia’ya benziyor. Subaru’ya böyle bir iç mekan yakışmıyor onun dışında araç gayet güzel. Subaru’ya iyi bir distribütör lazım Türkiye de kendini sağlam bir konuma yerleştirmesi lazım şu anda bunu Suzuki yeni yeni yapmaya başladı yepyeni modelleriyle Mazda ve Subaru’nun da böyle bir distribütöre ihtiyaçları var. Reklam ve pazarlama çok önemlidir siz neden Volkswagen’i çok satıyor zannediyorsunuz hem Doğuş grubu sayesinde Volkswagen Türkiye de satış lideri

    1. Siz yanlışlıkla Suzuki Vitara ‘ya falan mı baktınız? XV ‘nin içinde sert plastik falan yok. Ön konsol bile dikişli deri kaplı. Kapılarda üstler yumuşak, alt kısımda delikli deri var. Aracın en iddialı olduğu noktalar güvenlik ve iç mekan. Bu fiyatta gördüğüm en iyi iç mekan, ve sanırım en kötü motor olabilir.

  8. araç doluyken biraz sıkıntı oluşturabilir ama tasarım ve farlarını çok beğendim.

  9. suzuki vitara ile karşılaştırılabilirmi… ANLATIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. BENCE ALINABİLECEK BİR ARAÇ. BU ARAÇLARDAN SEDAN BİR ARAÇ GİBİ PERFORMANS BEKLEMEK BENCE ACIMASIZCA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu