Haberler

Yeni DS3 Crossback kamuflajlı olarak görüntülendi




Citroen’den ayrıldıktan sonra yoluna marka olarak devam eden DS, model gamını çeşitlendirmeye devam ediyor. Markanın B-crossover sınıfında yer alacak yeni modeli DS3 Crossback kamuflajlı olarak görüntülendi.

Fransız marka, DS3 Crossback ile CUV trendine uyuyor

Fransa’daki kış testleri esnasında görüntülenen otomobil, ağır kamuflaj altında olduğu için tasarımsal olarak pek bir ipucu vermiyor. Fakat aracın genel formlarıyla DS3’den daha şişkin ve daha büyük olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca B sütunundan başlayıp arka kapıya kadar olan bölümdeki dalgalı hat, arka camların oldukça küçük tutulduğunu gösteriyor.

Audi Q2 ve Mini Countryman’e rekabet etmesi beklenen DS3 Crossback, yeni Peugeot 208’in de kullanacağı CMP platformu üzerinde yükselecek. Ayrıca otomobilin e-CMP adlı platformda tamamen elektrikli bir versiyonunun da üretileceği belirtiliyor. 113 beygir gücündeki elektrik motoru ve 451 km menzil sağlayan bataryaya sahip platform, PSA grubunda ilk kez kullanılacak. 2019’da tanıtılması beklenen otomobil ile ilgili önümüzdeki aylarda daha fazla bilgiye sahip olmayı bekliyoruz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu