Haberler

Mercedes-Benz’den spor paketli Vito




Mercedes-Benz, Vito ailesine ekstra donanımlar katan ve görünümünü iyileştiren çeşitli güncellemeler tanıttı.

Panel Van, Mixto ve Tourer’ın her farklı tipi için satın alınabilecek olan Sport Line paketi Almanya’da modele göre 2,500 ila 4,100 Euro arasında bir fiyatla sunuluyor. Yeni paketler bu ay Avrupa pazarında piyasaya sürülecek.

Spor paketli Vito daha dinamik görünecek

Paketle Vito’ların dışına gelen ekstralar kaput ve kapılardaki şeritler, krom ön ızgara, farklı tampon ve yan etekler, tavan rayları ve karartılmış camlar.

Spor paketle 18 inçlik jantlar standart gelirken 19 inçler ise opsiyonel olarak sunuluyor. Spor süspansiyon seçeneği otomobilin dinamik görüntüsünü tamamlarken panoramik tavan ve dört tekerlekten çekiş sistemi de standart.

Firma henüz bu pakete sahip Vito’ların iç mekan görsellerini paylaşmadı, ancak siyah suni deri döşeme, velur paspaslar ve deri kaplı direksiyon simidi spor paketle sunulacak ekstralar.

Mercedes-Benz Ticari Satış ve Pazarlama Direktörü Klaus Maier, “Yeni paket sportif detaylar ve ek donanımlarla birlikte başarılı modelimizi daha dinamik ve çekici hale getirecek” diyor.

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Güncel Vito’nun hafif modifikasyona uğramış modeli. Onun dışında motorlar falan piyasadaki yeni Vito’yla aynı hiç değişen birşeyi yok. Mercedes madem Vito’ya spor paket yapıyorsun insan birazcık da aracın motor düzeni üstünde çalışır ki diğer Vito’lardan farkı olsun değil mi? Güncel Vito ile üzerine eklenen ekler dışında hiçbir farkı yok aynı tas aynı hamam!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu